DRONESTUDIO NUDI SLEDEĆE PROIZVODE I USLUGE

 • Snimanje i fotografisanje iz vazduha
 • Konsalting, dizajn, konstruisanje, testiranje i podešavanje multikoptera.
 • Multikoptere ručne izrade za potrebe treninga, sportskog leta, FPV[1], simanja i fotografisanja iz vazduha
 • Ugradnja elektronike, video linkova, kao i popravka postojećih sistema
 • Obuka upravljanja multikopterom
 • Obuka upravljanjem stabilizacijom kamere
 • Održavanje multikoptera

Da bi multikopter pravilno funkcionisao potrebno je podesiti i uvezati veliki broj kompleksnih sistema u jednu cjelinu. Mi imamo iskustvo u sledećim oblastima:

 • Odabir radio frekvencije kako bi se izbjegle smetnje
 • Podešavanje multikoptera za potpuno autonaoman let
 • Podešavanje multikoptera za snimanje i fotografisanje
 • Podešavanje multikoptera za mapiranje terena
 • Podešavanje kamere i stabilizacije
 • Odabir najefikasnijeg odnosa motora / propelera / baterije
 • Monitoring i menadžment pogonskog sistema

KONTAKTIRAJTE NAS  za sve dodatne informacije.

[1] First Preson View – Vrsta letenja sa gledanjem slike uživo

NAŠE ISKUSTVO RASTE TOKOM GODINA I MI ĆEMO VAM POMOĆI UPOTREBOM POSLEDNJIH TEHNOLOGIJA DO SVOG PUNOG POTENCIJALA.

ZAJEDNO ĆEMO NAĆI FINANSIJSKI NAJEFIKASNIJE RJEŠENJE ZA VAŠE SPECIFIČNE POTREBE. DIZAJNIRAĆEMO I KONSTRUISATI PERFEKTNU LETILICU. UVIJEK POSTOJI MOGUĆNOST DA NABAVITE „IGRAČKU“, ALI AKO ŽELITE POUZDAN, PRECIZNO KONSTRUISAN SISTEM, RUČNE PROFESIONALNE IZRADE, MI SMO PRAVI IZBOR.

AKO VEĆ POSJEDUJETE MULTIKOPTER KOME JE POTREBNA POPRAVKA, JAVITE SE, MI ĆEMO SE POBRINUTI DA SE U ŠTO KRAĆEM ROKU OPET VRATI U PRVOBITNO STANJE.

MI NUDIMO SAMO OPREMU KOJU VEĆ SAMI KORISTIMO, KOJA JE TESTIRANA I POUZDANA. NAŠE ISKUSTVO SE BAZIRA NA VIŠEGODIŠNJEM KORIŠTENJU OVE OPREME ZA POTREBE SNIMANJA I FOTOGRAFISANJA IZ VAZDUHA.

TOKOM GODINA SMO PRIKUPILI VELIKO ZNANJE NA POLJU DIZAJNA, UPRAVLJANJA BEZBJEDNIM I EFIKASNIM MULTIKOPTERIMA.

Razumijemo da je linija učenja klijenata koji žele da upravljaju modernim multikopterom skoro vertikalna. Dok smo i mi učili da konstruišemo i letimo, voljeli bi smo da smo imali brz izvor znanja, odgovora na naša pitanja.

Ponosni smo da budemo Vaš izvor znanja. DRONESTUDIO će posavjetovati Vas, Vaš tim kako bi našli najbolju primjenu za posljednje tehnologije. Korištenje prilagođenih sistema ima višestruke prednosti u odnosu na već gotova i ograničena rješenja. U mogućnosti smo da izmijenimo i unaprijedimo bilo koji aspekat naših multikoptera. Njihova modularnost podrazumijeva široku primjenu. Nećete imati posla sa skupim rezervnim djelovima. Kao rezultat, naš gotov multikopter, košta mnogo manje  u smislu kupovine, upravljanja, održavanja, a kasnije i nadogradnje. Opremu sa naših letilica je moguće prebaciti na drugu i na taj načih uštedjeti stotine i hiljade evra.

DRONESTUDIO će razmotriti sve vaše potrebe i želje i odrediti koji je sistem najbolji za Vas. Nabavićemo djelove, ručno sastaviti, uštelovati, testirati Vaš multikopter da bi postigli optimalne performanse. Izvršićemo obuku o bezbjednom upravljanju, kao i kasnije vršiti podršku u slučaju problema i nedoumica. Dajemo garanciju na sve naše multikoptere.

Cijena nije tako velika kao što  možda očekujete.

Kompletni sistemi kreću već od 800€. Ovo uključuje sam multikopter. Sve što Vam treba jesu stanica, baterije i punjač. Ovakav multikopter ne sadrži kameru i stabilizaciju, koju je naravno moguće dodati u procesu konstrukcije, kao i kasnije. KONTAKTIRAJTE NAS i iznesite Vaše specifične potrebe, mi ćemo dizajnirati pravi multikopter za Vas.

Za izgrađene pilote koji žele da pređu sa snimanja sa GoPro kamerom ili DJI Phantom-om, na viši nivo snimanja mnogo boljim kamerama, mi Vam nudimo prilagođene profesionalne sisteme,  koji mogu da nose čak i veće DSLR aaparate za najbolji kvalitet slike. Svi naši multikopteri su istih ili boljih performansi od već gotovih rješenja, samo po mnogo povoljnijoj cijeni.

Rok za isporuku kvalitetnog multikoptera je najviše 30 dana od dana porudžbe, zato što vršimo nabavku najkvalitetnijih djelova od pouzdanih dobavljača.

PONOSNI SMO ŠTO SMO U MOGUĆNOSI DA KLIJENTIMA PRUŽIMO MULTIKOPTERE VISOKOG KVALITETA I POUZDANOSTI ZA SVE VRSTE PROFESIONALNIH NAMJENA.

dronestudio1
Nikšić
Sveti Đorđe
GRAUPNER-MC-20-HoTT-12-Channel-with-GR-16-Receiver-01033020.16_b_0